SDH-LOGO-PRIMARY-BLUE-RGB

COVID-19

Hotel palads viborg - Reception

Vi skaber tryghed hos gæster og medarbejdere

Hvordan håndterer vi COVID-19 på Palads Hotel Viborg?

Sundheden og trygheden hos vores gæster og medarbejdere er vores første prioritet. For at sikre det har vi oprettet procedurer og rutiner relateret til COVID-19.

Vi følger nøje med i udviklingen af COVID-19, og vi følger anbefalingerne og retningslinjerne fra sundhedsmyndigheder og handler i overensstemmelse hermed og tager alle nødvendige forholdsregler.

Alle medarbejdere på Palads Hotel Viborg har fået uddybende information om Coronavirus og instruktioner på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi følger disse retningslinjer og anbefalinger. Vi har klare procedurer for, hvordan vi agerer, hvis gæster eller personale oplever symptomer, så vi sikrer at virussen ikke spreder sig.

Hvordan gør v?

HOLDER AFSTAND
Mere præcist holder vi mindst 1 meters afstand, både til gæster og vores medarbejdere.

INGEN FYSISK KONTAKT
Det betyder ingen håndtryk, kindkys og knus.

GRUPPER PÅ MAX. 10 MENNESKER
Vi sikrer, at der ikke er mere end 10 personer samlet i grupper – i restauranten overholder vi de angivne afstande.

VASKER OG DESINFICERER HÆNDER
Vi vasker hænder ofte og bruger håndsprit – og forventer at vores gæster til at gør det samme. Håndsprit dispensere er tilgængelige for gæster i alle fællesområder.

RENE OVERFLADER
Vi rengør og desinficerer alle overflader flere gange om dagen, og er særligt opmærksomhed på de steder som mange berører.

FOR MØDE & KONFERENCE GÆSTER
Vi har spritdispensere ved mødelokaler, restaurant og toiletter. Vi aftaler bordopstilling i forhold til antal deltagere, så vi har mulighed for at opfylde kravene om 1 meters afstand.

MORGENBUFFET
I morgenbuffet bliver der udleveret engangshandsker, som SKAL benyttes, der er håndfri håndsprits apparat, i restaurant og indgang til reception.

COVID-19

Vi tager ansvar

Udbruddet af Corona virus har ændret vores virkelighed dag for dag, time for time. Vi har taget alle nødvendige skridt for at sikre, at Palads Hotel Viborg ikke bare er her i dag, men også i fremtiden.

Vi følger udviklingen af Corona virus situationen løbende, og vi er klar til at tage yderligere og nødvendige handlinger.

Vores medarbejdere er parate til at håndtere de situationer, der kan forekomme.

Sikkerhed er vores vigtigste prioritet, og vi tager alle nødvendige forholdsregler for, at vores gæster skal føle sig trygge, nå du besøger Palads Hotel Viborg.